tiistai 15. toukokuuta 2012

40 I TREENAAMALLA TULOKSIIN

Hellou kaikki! Eilen en kisapostausta saanut väsättyä, koska silloin tapahtui kaikenlaista jota en halua julkisesti kertoilla. Nyt se kisapostaus kuitenkin tulee...

Näihin meidän kolmansiin kisoihin lähdettiin n. 11.00 ja ennen lähtöä putsasin satulan, jota en ehtinyt illalla muiden kamppeiden välissä siistimään. Ennen kuin alettiin lastaamaan Immyä koppiin laitettiin huonojen kuljetussuojien sijaan pintelit ja pintelipatjat tallin edessä, sekä pintelöitiin Immyn häntä pakettiin. Samalla Immy sai syödä vihreetä, kuin viimeistä päivää. :D Tarkistettiin vielä ennen lähtöä, että kaikki hevosen varusteet kuin myös ratsastajan varusteet ovat mukana.

Paikanpäällä käytiin ilmoittautumassa ja purettiin Immy kopista. Taluttelin Immyä siinä traikun luona samalla kun iskä ja äiti oli ostamassa jotakin syömistä. Sämpylöiden mussuttamisen jälkeen tehtiin Immylle pikkunen postikorttitarha. Käytiin nopeesti ostamassa Immylle uudet kuolaimet. Ne ovat saman laiset kun nämä nykyisetkin mutta kokonaan hopeena ja välipala oli lyhyempi. Myyjä meinaan kertoi että mitä lyhyempi kolmipalan välipala on niin sitä parempi. Immy jäi syömään ruohoa ja me mentiin katsomaan normaalien luokkien finaaleja.


Kun kello alkoi lähestyä helpon töltin alkua lähdettiin varustamaan Immyä. Bootsien laitto oli vähän hankalaa, koska bootsit laitettiin pitkässä nurmikossa ja ruoho meni koko ajan painojen väliin :D

Kun oltiin vihdoin saatu bootsit jalkaan, mentiin kentälle lämppäämään. Menin paljon kuuntelu harjotuksia väistöjä, pysähdyksiä, peruutuksia yms. Ja tietty tölttiä. Kati tuli oman finaalinsa jälkeen katomaan ja antamaan viimeisiä vinkkejä lämmittelyyn ja suoritukseen.


Sitten meidän pyydettiinkin baanalle. Hitaassa temmossa Immy ei kuunnellut ohjaa yhtään. Se vain posotti omaa vauhtiaan etiepäin ja mentiin hidas tempo aivan ylä rajoilla :D Lisäykset tulivat siististi eikä laukalle rikkomisia ollut yhtään.

Suoritus meni nopeasti ja meidät oli arvottu varuste tarkastukseen. Tarkastus oli OK. Huhhuh... tuli sellainen tunne samalla kun Immyä tarkistettiin, että Immyllä olisi haava suussa tai jotain muuta vastaavaa. Sellaista ei kuitenkaan onneksi tullut :)

Otettiin vähäksi aikaa satula pois, kunnes se piti taas laittaa selkään. Mentiin uudestaan lämmittelyyn. En kuitenkaan lämpäillyt paljoa, koska minuutin päästä meidät pyydettiin jo baanalle :D


Sinne sitten mentiin ja Immy oli niin ihana! Töltti oli ok, ravi kiva ja energinen, käynti oli hyvä ja laukka oli viime kertaan 10+. Immy ei kaahotellut yhtään vaan kuunteli koko ajan :) Hijano poni! Suorituksen jälkeen meidät oli taas arvottu varustetarkastukseen ja voitte arvata nyt miten varustetarkastus meni...
No samalla tavalla tietty :D Kaikki oli OK.

Immy sai kaikki kamat pois päältä ja alettiin odottaa palkintojen jakoa. Sitten se alkoi helpon töltin junioreista palkittiin yksi ja voittaja oli... Me. Hyvin meni, mutta en ole siltikään hirmu tyytyväinen itse suoritukseen. Helpossa nelikäynnissä palkittiin kolme junioria. Siitäkin tuli sini valkoinen ruusuke mukaan ja kaiken lisäksi saatiin rajat rikki! On pakko hehkuttaa, että oli se hianoa! :)


Palkintojen jaon jälkeen lähdettiin kohti kotia poni perässä heiniä mussuttaen. Pisteet kisoista näkee kisakalenterista, jos jaksatte katsoa :) Sekava tästä postauksesta tuli kun tulikin. Sorppa siitä ja samalla näin töksähtävä loppu kuin, moikka taas vähäksi aikaa! :) Suoritukset tulevat videolla myöhemmin :)

2 kommenttia:

Vera kirjoitti...

Paljon onnea hienosti menneistä kisoista ja varsinkin rajojen rikkomisesta!

Ancu kirjoitti...

Kiitti! :)