lauantai 23. helmikuuta 2013

149 I WIHII EKAT NORMILUOKAT

Moikka mooi taas!(:


Tänään meillä siis olikin vuorossa ensimmäiset normaalit luokat kisoissa. Mulla oli heti aamusta hyvä fiilis lähtee kisailemaan, vaikka vähän mietityttikin miten mä muistan askellajien järjestyksen, mutta sitten vaan menin mielessäni kisasuoristusta moneen moneen kertaan, niin järjestys jäi hyvin mieleen. (tuolla tavalla harjoittelen aina ennen suoritusta rataa läpi)


Lähdettiin kotoo siinä kahdentoista maissa. Perillä rupesin heti valjastelemaan Immyä ja suuntasin kentälle lämppäämään nelikäyntiä varten.

Alkuun kävelin pitkään pitkin ohjin, mutta vähitellen otin ponin kuulolle ja aloin pyytää askel askeleelta tölttiä. Immy oli ihan kiva vaikka vähän tuntui juoksevan alta. Sitten siirryin raviin, joka oli mukavan rentoa, mutta aina ponia hidastaessa ravi muuttui tönköksi kipitykseksi. Lopuksi kävelin sitten vielä lisää.



Suorituksessa hidas töltti oli ihmeellistä hösläystä, aivan kun lisäyksetkin, joissa Immy vaan rullasi eikä antanut mun koskee ohjalla melkein yhtään suuhun. Ravi oli kuitenkin tosi kiva ja rento! Siinä Immy oli hyvin kuulolla ja muutenkin sopivan energinen yms. Käynti mentiin ravin kanssa samalla kaavalla, eli se oli tosi rento eikä Immy hösöttänyt yhtään. Laukka olikin sitten ihan kauhee osio! Mentiin meinaan melkein kokoajan pelkkää passia ja kun sain Immyn laskemaan laukalle laukka olikin väärä. Eli laukasta saatiin pisteiksi 0! :D Mutta yhteis pisteiksi saatiin 4,30 eli meidän tän hetkiselle tasolle ihan alhaset ja fiilis oli ton jälkeen ihan syvällä.. Mut aina ei voi onnistua!:)






Melkein heti nelikäynnin jälkeen aloin lämmittelemään tölttiin. Päätin otta Immyn kunnolla kuulolle ja tölttätä sillä ainoastaan hitaassa tempossa, ettei se ala kuumua enempää..




 Tempo töltti oli ehkä vähän varmempaa kun nelikäynnissä, muttei kuitenkaan yhtä kiva mitä esim. eilisissä treeneissä... Temmon vaihteluissa en saanut Immyä lisäämään kunnolla ja jos yritin lisätä vauhtia enemmän, Immy alkoi rullailemaan. Ja kun tuli lisätty kierros, Immy tuntui vain rullailevan, joten otin sitten varmemman päälle ja menimme hiljempaa vauhtiaa. Pisteiksi saatiin 4,97.



Nää hallikisat ei oikeen oo meidän juttu, kun tilaa tuntuu olevan liian vähän ja kurvit liian tiukat. Pitäis vaan päästä taas pitkästä aikaa baanalle päästeleen!:)




Siinä vielä T1 suoritus vidella :) 



8 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Sun katse oli muuten taas alaspäin :D Jos oikein katoin. :DD

Ootte Immynkaa kyl hyvä pari :D

Ancu kirjoitti...

Ansu K. - oho, nii katonki:D mut kiitos!:)

Anonyymi kirjoitti...

Onks issikkakisoissa muuten mitään pukeutumissääntöjä? Kun jossain estekisoissa on nää valkoset housut, siisti paita jnejne.. nii mietin vaa :D

Ancu kirjoitti...

Anonyymi - Näissä harjoituskisoissa ei todellakaan ole, mutta sitten esim. sm tasolla tulee käyttää valkoisia housuja, kisatakkia yms. :)

~ Beeda kirjoitti...

Onpas hyvännäköistä menoa ! Oletteko kauankin kisanneet yhdessä ?

Ancu kirjoitti...

~Beeda - oi kiitos paljon! ja ollaan kisattu viime kesästä asti, eli nyt toinen kisakausi menossa(:

Jenni kirjoitti...

Kiva postaus!!!

Ancu kirjoitti...

Jenni - voi kiitti sulle!:>