sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

150 I UUTTA LOOKKIA!

Heippa! Tänään mulla tuli inspiraatiota laittaa blogia vähän keväisempään uskoon ja väsäsin nopeasti uuden bannerin ja vaihdoin värejä vähän keväisemmiksi. Oma mielipiteeni ulkoasusta on, että ulkoasu näyttää vähän keskenneräiseltä, mutta kevään se saa siinä nököttää ja onhan kevät nopeasti ohikin. Ja sitten onkin jo kesä! :)

Meillä on tää karvanlähtö aika huomattavasti alkanut

Vaikka mä oon nyt tuunaillu tätä blogia niin kyllä mä oon Immyäkin liikutellu. Mentiin tiellä läpi kaikkia askellajeja ja tavoitteeksi otin saada kaikki askellajit esitettyä rennosti ja välttää Immyn niskan jännittymistä.

Aloittelin ensin ihan maastakäsin ja johdattelin ohjilla Immyn päätä alas. Immy kuunteli todella kivasti, joten hyppäsin sitten selkään ja suunnattiin tielle kävelemään. Kävellessäkin koitin saada Immyä rentouttamaan niskaa ja vähitellen alkoi sujua pienten alku kankeuksien jälkeen.


Siirryin tölttiin kun vihdoin löytyi pitkä tien pätkä, joka ei ollut kaamean liukas. Alkuun Immy jännitti niskaa kauheasti, mutta aikamme sitä siinä johdattelin ohjalla rennommaksi, nii sitten alkoi koko tölttikin tuntumaan isoliikkeisemmältä ja etu jalkojen liike hitaammalta. Otin sitten pienen lisäyksen jossa Immyn niska jännittyi huomatavasti, joten ei muuta kun uus yritys ja se sitten sujuikin paljon paremmin!

Raviin siirryin heti lisäysten sujuttua. Alkuun Immy vain juoksi alta miten sattui, mutta kun tein tarpeeksi pieniä pidätteitä niin alkoi ponikin kuunnella ja vähitellen ravikin rentoutui ja tuli selvästi liidokkaammaksi. Laukan nostin vain kerran, koska tie oli laukkaamiselle vähän liian jäinen, mutta Immy laukkasi rauhassa, mutta ei kuitenkaan hirveän pyörivästi. En kuitenkaan viitsinyt jatkaa enempää laukanratsastusta ettei oltaisi sekunnin päästä löydety itteemme jostakin ojan pohjalta. :D

päivän fiiliksiä vielä instagramista :)

10 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Ihana ulkoasu! :) Millä teet bannerit? Tykkään hirveesti tästä sun blogista. + ootte aivan ihania ♥

> mmiiaazz.blogspot.fi

Anni kirjoitti...

Kivan näköinen banneri, mukavan keväinen ja simppeli, miusta se on tuollaisenaan täydellinen :) Millä ohjelmalla muuten teet nuo bannerit? Mulla ei ikinä onnistu tarkkarajaaminen, mutta sulta se kyllä luonnistuu!
Mietin tässä näitä kuvia katsellessa, että millainen Immy on ratsastaa? Onko se herkkä ja miellyttää ratsastajaa? Haluaisitko tehdä vaikka erikseen jonkun postauksen, jossa kerrot Immyn huonot ja hyvät puolet ja vaikka miten se on muuttunut persoonana siitä kun se sinulle tuli? :) Ja joskus olisi myös kiva tietää mitä ratsastusvarusteita sinulta löytyy, kun olet nuo Immyn varusteet esitellytkin :)

Ancu kirjoitti...

Miia - Voi kuinka ihana kommentti, kiitos! ♥ Ja teen mun bannerit gimp 2 nimisellä ilmaisella ohjelmalla(:

Anni - Hei kiitoskiitos ihan älyttömästi, just tämmöiset pitkät ja ihanat kommentit on niin piristäviä!:) Teen siis nuo bannerit Gimp 2 nimisellä ohjelmalla. Ja juu, teen oikein mieluusti ton Immyn hyvät ja huonot puolet postauksen ja uskoisin että se voisi olla tulossa jo lähipäivinä. Ken tietää. Ja voin myös tehdä postauksen mun ratsastuskamoista. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kivan pirteä tää ulkoasu! ja ihana Immy :)

Ancu kirjoitti...

Anonyymi - Kiitos toodella paljon!:>

ellakingi kirjoitti...

Uuu ihana postaus! :)) Banneri on himo hieno ja Immy on söpööö:3♥

Unknown kirjoitti...

Ihana ulkoasu!<3 Immylle terkkuja:-)

Ancu kirjoitti...

ellakingi - oi kiitti paljonn! :)

Oona K - kiitoskiitos! Ja kerron terkut kohta kun meen heittään heiniä:>

Unknown kirjoitti...

Kiva uus ulkka+banneri:D Terkut Immylle!
www.jenninponielamaa.blogspot.fi

Ancu kirjoitti...

Jenni Ramstedt - Kiitti paaljon paljon ja kerron terkut!:)