lauantai 8. syyskuuta 2012

93 I ONNISTUNUT VALMENNUS!

Ahh, että kun tämän päivän valmennus meni hyvin! Immy oli oikea super molemmilla ratsastus kerroilla ja vinkkejä sateli joka puolelta! :)

Kotoa lähdimme matkaan puoli kymmenen aikaan (?) ja ennen sitä pakkasin Immyn ja omat tavarani mukaan.

1. suitset, kypärä ja bootsit  2. hanskat, geeli, vara riimunnaru ja mini apteekkilaatikko  3. satula ja satulavyö  4. raippa, harjapakki ja juomaastia



Ilma oli koko päivän sateinen ja viileä, eli hytisin tuolla kokoajan, kun en osaa pukea kunnolla päälleni! Mutta siis... Meidän ensimmäinen tunti oli puoli yksi ja onneksi juuri meidän kohdalle osui sateeton keli! :) Lämmittelin Immyn kenttää kiertävällä baanalla käynnissä ja tein vähän väliä stoppeja ja joskus asettelin sisään ja ulos. Immy kuunteli pienillä avuilla ja oli muutenkin todella kiva!

Pääsimme sitten Sirpan ohjaukseen kentälle, jossa alkuun kerroin vähän Immystä ja miten meillä on mennyt yms. Tutustumisen jälkeen alkoi se kunnon treeni. Töltättiin eri temmoissa ja pikku hiljaa lisättiin tempoa. Alkuun Immy ei ollut mitään vaikka tuntui meneän tosi hyvin, mutta sitten kun Sirpa alkoi opettaa, niin otimme varmaan kolme askelta eteen päin töltissä! Aivan huikeaa! :) Loppuun vähän ravasin Immyllä keventäen.


Lopussa kun juttelin Sirpan kanssa niin hän sitten määräsi Immyn laihikselle, joten siinä on sitten seuraava projekti! :D


Kävelin loppukäynnit baanalla ja sen jälkeen laitoin Immyskän yhteen ulkokarsinaan syömään heiniä ja menimme itsekkin syömään sisälle.









Ruuan jälkeen katselin kentän laidalla muiden tunteja ja otin parhaani mukaan pikkuniksejä itsellemme. Tuli kuitenkin vähän aijan päästä aika mennä laittamaan Immyä kuntoon toista koitosta varten.

Alku käynnit käpötten taas baanalla ja vuoromme tullen vetäydyimme kentälle. Otin ohjat käteen ja aloitimme lyhentämään käynnin askelta. Saimme aika lailla tehdä töitä, että onnistuin saamaan ponin kulkemaan oikein. Sitten siirryin tölttiin ja aloimme mennä lisättyä tölttiä. Välillä Sirpa usutti immyä juoksutusraipalla, mutta pääasiassa sai Immyyn energiaa itse. Yritimme päästä lisätyssätöltissä kulmat ilman raville rikkoja, mutta harvat onnistuivat.


En ole ikinä mennyt tuolla pollemuksella niin vauhdikasta tölttiä, mitä silloin! Ja kun miettii, etteihän se pysty kentällä edes menemään täysillä! :)

Sitten avasin polvet ja annoin vähän ohjaa ja siirryin raviin. Lisäsin ravissa tempoa hiukan pitkilläsivuilla. Vähän siinä ravattua, nostin laukan. Ajattelin heti, että kohta ollaan menty kentän aidoita läpi, mutta Immy menikin rauhassa ja nätisti. Huuhuh! :D

Laukasta siirsin Immyn lisättyyn tölttiin ja yritimme mennä kulmia uudestaan lisätyssä temmossa ja nehän menivät suurimmaksi osaksi upeasti! Ai tätä onnen määrä!

Lopetimme rauhalliseen raviin ja sitten vielä kävelin tietysti loppukäynnit. Sirpa sanoi, kun kysyimme että olisiko minulla mahkuja päästä aluevalmennukseen niin Sirpa lupasi jo meille paikan. :) Oli siis aivan huippu valmennus ja nyt olemme varmoja siitä, että olemme menossa seuraaviin SM kisoihin kisaamaan. :)







Mutta eipä nyt muuta, harmi vain että sain tähän vain töltti kuvia! :( Mutta tölttiähän tänään pääasiassa treenattiinkin. Ja loppuun HUOM! tähän olen niin äärettömän tyytyväinen, koska Immyllä ei ollut siis missän vaiheessa bootseja jalassa ;)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missä tuo valmennus järjestettiin? :) Mäkisillä? :D Mun piti kans tulla niiden hepalla sillä Tialla kun meen varmaan kisaan sillä, mut se sai sit ähkyn... :( Mut hienosti meette!!! HYVÄ ANCUUU!!!!!!

Ancu kirjoitti...

Mäkisillä oli:) Höhhöh! Toivottavasti pääset kanssa kisaamaan pian! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Arvasit varmaan kuka oon :DDDD

Ancu kirjoitti...

Jonkinlainen aavistus kyllä on! ;D

Emmi kirjoitti...

Wow minkä näkönen Immy oikeesti on, eikä ees bootseja jalassa ja nostaa noin jalkaa c': ! kateellinen.. Mä ihan varmaan tuun kattomaan teit sit SM:eihin, hah!

Ancu kirjoitti...

Onhan se hieno tyttö! :) Sinne vain katsomaan meidän tunariointia! ;D

Emmi kirjoitti...

Pöh mitään tunarointia, hienoja te ootte :--)!

Ancu kirjoitti...

heh, kiitti Emmi!:)