sunnuntai 12. helmikuuta 2012

8 I VALMENNUS + LUKIJOILLE KYSYMYS

Tänään oltiinkin sitten siellä valmennuksessa. Aamulla pakkasin tavarat autoon ja täytin heinäverkon yms. ja lähdettiin 11.20 pienessä lumisateessa kohti Ylöjärveä, jossa valmennus pidettiin. Oltiin Immyn kanssa neljännessä eli viimesessä ryhmässä ja ratsastettiin 45 min. Meidän rynmässä oli mun ja Immyn lisäksi kolme ratsukkoa, eli ihan mukavan kokoinen ryhmä.


 
Ennen meidän vuoroa katteltiin muita tunteja. Kolmannen ryhmän aloittaessa varustettiin Immy ja mentiin takaisin maneesiin kattomaan tuntia Immyn kanssa.

 

Sitten tulikin meidän vuoro ja aloitettiin kävelemällä uraa pitkin ja tein Immyn kanssa paljon pysähdyksiä ja eri kokoisia voltteja. Tuon tunnin aikana mentiin paljon tölttiä päätyympyröillä kuin myös urallakin. Aluksi Immy tiputti paljon töltistä raville, mutta ravailu töltin aikana loppui kuitenkin loppua kohti. Lopuksi ravattiin, tällä kertaa tarkoituksella. Immy ravasi hyvin rennosti ja yhden kerran alkoi kesken kaiken töltätä, mutta se oli ihan oma vikani. :)

 Ratsastus kuvista tuli todelle huonoja, jonka huomaatte ylemmästä kuvasta! :(

Kotimatkalla innostuin taas kuvailemaan ja kuvat tulevat sitten lopussa. Kun päästiin kotiin, niin se sama koira jonka viime postauksessa mainitsinkin oli taas karannut. Se oli Mondan tarhassa ja haukkui ja juoksenteli hevosten ympärillä, kerran monda yritti hiukan potkastakkin sitä. Onneksi se koiruus lähti lopulta ja sai Monda rouvakin rauhan. :)


Ja sitten vielä se kysymys teille! :) Mikä väri teidän mielestä sopii Immylle parhaiten? Ja nyt kaikki kertoo mielipiteensä! :) Lukijat, anonyymit ja verailijat!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti pinkki tai punanen! :D

Anonyymi kirjoitti...

sinine