lauantai 18. helmikuuta 2012

10 I VAIKKA MITÄ YHTENÄ PÄIVÄNÄ


 Moi! Eli eilen tehtiin Immyn kanssa vaikka mitä! Ensin tietty siivosin karsinan ja heitin heinät hepoille. Sen jälkeen varustin Immyn ja lähdin ratsastamaan alku käyntejä maastoon. Immy oli tosi reipas. Kun mentiin tiellä pois päin tallilta, niin sain pidättää sitä aikas paljon. Sitten kun käännyttiin, niin Immy rauhottu ihan löntysteleväksi. Olisi varmaan halunnut mennä pitkästä aikaa pitkälle maasto lenkikille.

Maastosta sitten mentiin kentälle, jossa alettiin tekemään voltteja molempiin suuntiin ja siirtyiltiin töltiin pienissä pätkissä. Ekoilla siirtymisillä Immy ei oikeen kuunnellu, vaan meni ihan miten sattui. Sain sen kuitenkin lopulta rauhoittumaan. Viimeisellä kerralla mein tosi tosi hienosti! Immy tölttäsi siinä sohjossa hyvin ja kaikisten hitaiten mitä ollaan ikinä menty! Sitten lopetin tölttäämisen palkinnoksi ja annoin Immyn ravata rennosti pitkin ohjin pari kierrosta.

Sen jälkeen aloin ottamaan ohjia lyhyemmäksi ja nostin laukan. Laukka tuli vähän liian syöksynä, mutta ekan pitkän sivun jälkeen rauhottui ja laukkasi keskitempoa ja pyörivästi. Parhaiten meni sekin ikinä Immyn kanssa!

Seuraavana avattiin kentän portti vaivalloisesti satulasta käsin. Siinä aikamme mentiin pohkeenväistöä, peruutuksia ja muita kiemuroita, kunnes saatiin portti auki ja lähdettiin kahlaamaan radalle, jossa oli kintereeseen asti lunta.

Mentiin vaan vähän matkaa ja käännyttiin takasin. Takasin mentäessä ei Immyä tarvinnut ohjata yhtään, kun se meni sen omia jälkiä pitkin tallille asti. Kahluun jälkeen lähdettiin taas tielle loppu käynneiksi, mutta käännyttiin toiseen suntaan, kun aluksi. Ehdittiin mennä vaan vähän aikaa ja käännyttiin taas tallille. Siihen sitten lopetettiin.... melkein. :) Sillä taluttelin Immyä vielä pihassamme, mutta sitten lopetettiin kokonaan.

Otin Immyn varusteet nopeasti pois, tein pika harjauksen ja heitin loimen päälle ja karsinaan!


Tänään saatan kirjoittaa illalla vielä tästä päivästä, mutta katotaan nyt miten ehdin ja onko kirjotettavaa.
Ps. Sori noista kuvista, kaikki on melki saman laisia ja hämäriä! :(

4 kommenttia:

marjo kirjoitti...

Onpa kaunis issikka! Aivan ihanan värinen :) Tsemppiä toivottavasti koittavalle kisauralle!

Ancu kirjoitti...

Kiitos marjo tosi paljo! :D oho se rimmaski viel

Caro kirjoitti...

Ihania kuvia Immystä! :)

www.karva-korva.blogspot.com

Ancu kirjoitti...

Kiitti Caro! :)